zaterdag 9 april 2011

Buurtbudgetverkiezingsavond

Spannend was het op de buurtverkiezingsavond! 14 organisaties hebben buurtbudget aangevraagd, en voor alle 14 aanvragen was wel iets te zeggen. En uiteraard had iedereen z'n achterban meegenomen. Maar alleen de eerste vijf aanvragers zouden het aangevraagde bedrag krijgen. Ook de Wagenspeelplaats had een aanvraag ingediend. Een bedrag van 4.900,- Euro voor de aanschaf van touwbruggen, een glijbaan en een waterspeelaanleiding. Plus de organisatie van een klusweekend met als afsluiting gezamenlijk kamperen op de Wagenspeelplaats. Ondanks de bezielende presentatie van Dico Kuiper lukte het niet om voldoende stemmen te vergaren, en vielen we helaas niet in de groep van de winnaars. Het werd de 8e plaats.


Voor onze collegas van de Verkeerstuin eindigde de avond een heel stuk leuker: De Verkeerstuin kwam namelijk als grote winnaar uit de bus!! Graag willen wij onze collega Jeroen Osendarp hartelijk feliciteren met zijn overwinning! Binnenkort mag hij voor zijn project het bedrag van 4.800,- Euro in ontvangst nemen. Het geld wordt besteed aan verdere verbetering van de speeltuin: Het nu nog bescheiden wagenpark wordt verdubbelt, er komen √©chte verkeerslichten, en er wordt een spoorwegovergang gerealiseerd. Tevens is het de bedoeling dat er de voorkant van een trein aan de muur gemonteerd word.

Na het voorlezen van de uitslag kwam er toch nog goed nieuws voor alle deelnemers die niet in de prijzen vielen. Er is namelijk sprake van een restbedrag! Wie weet mogen we hiervan ook nog een klein deel van ontvangen...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten